Akeeba Backup for WordPress requires PHP 7.2.0 or later but your server only has PHP 7.0.33. Mérőrendszerek - VeszClean Kft.
Tel: 06 20 9 508 979 info@veszclean.hu

Cégünk tevékenysége során rengeteg olyan intézmény, cég, vállalkozás került látókörbe, akiknek tisztítás technikai kérdésekben ugyan nem tudtunk segíteni, de más speciális feladatok ellátására szolgáló eszközökkel, gépekkel, hasznos tanácsokkal partnerként tudunk együttműködni!

Számos igény és partnerkutatás eredményeként, Cégünk a klinikai mérőrendszerek speciális vonalát célozta meg.

Ennek megfelelően jelenleg, kutatásokhoz, tesztelésekhez használt klinikai és preklinikai in vivó / in vitro,   kardiovaszkuláris  és gasztrointesztinális egyedi mérő rendszereket kínáljuk.

Partnercégünkkel karöltve sikerült a kapcsolatai tőkét egy minden igényt kielégítő szakmai tudással párosítani és így a már ismert rendszerek mellett, egyedileg tervezett és kivitelezett bonyolult mérőműszerek skáláját tudjuk kínálni.

Természetesen minden feladat más és más, ezért kérjük Önöket, hogy érdeklődés esetén minden esetben vegyék fel velünk a kapcsolatot és a rendszer kiajánlását előzze meg, egy néha hosszúnak tűnő, közös célmeghatározás. Ez a záloga egy jól működő, elégedettséget teremtő kapcsolatnak és terméknek.