Akeeba Backup for WordPress requires PHP 7.2.0 or later but your server only has PHP 7.0.33. Rólunk - VeszClean Kft.
Tel: 06 20 9 508 979 info@veszclean.hu

Rólunk

A WEIDNER cég Németország egyik legnagyobb ipari tisztítóberendezéseket gyártó cége, mely több mint 75 éve van a tisztítóberendezés piacon az Egyesült Államoktól a Távol Keletig.

Németországban beszállítója vagyunk többek között a BUNDESWEHR-nek, a BASF, HOYER, Mercedes cégeknek.
A VeszClean Kft ezen gépek magyarországi forgalmazója és ezen gépekkel nyújta szolgáltatásait!

Bizalom, megbízhatóság

Magyarországon, mi vagyunk az egyetlen aki 15 éve változatlanul egyazon gyártó termékeit, változatlan felállásban kínáljuk.
Ez a folyamatosság, rendkívüli előnyt jelent abban, hogy mindíg a legalkalmasabb gépet tudjuk kínálni a feladatra.
A másik és szerintünk sokkal fontosabb, hogy gépeinket, magyrországon egyedüli módon, igen gyorsan és szakszerűen tudjuk karbantartani.
Igény esetén, szerviz-szerződést kötve, a gépek üzemltetése szinte hiba nélküli.
Ez a legfontosabb, hiszen egy gépet nem elég megvenni, üzemltetni is kell, hogy a lehető legkevesebb gondot okozza, és támogassa a gyártást!
  
A WEIDNER termékek kifejezetten az ipari üzemek számára készülnek (értendő ezalatt a kivitel, megjelenés, élettartam, megbízhatóság), de természetesen bármilyen körülmények között használhatók, akár robbanásbiztos kivitelben is.
A legnagyobb hangsúlyt az eladást követő szolgáltatásokra fektetjük, mely többek között a garanciális átvizsgálásokat, a folyamatos tartozék utánpótlást jelenti.
A budapesti és veszprémi telephely mellett, Győrben is működtetjük szervizünket a gyorsabb és olcsóbb kiszolgálást célozva meg ezzel.

Termékeink:

 • Ipari nagynyomású mosók
 • Gőzborotvák
 • Ipari porszívók
 • Telepített rendszerek
 • Tisztítószer koncentrátumok
 • Padlóseprőgépek (porszívással)
 • Telepített porszívók
 • Padlósúrológépek
 • Autó és kamionmosók
 • Takarítóeszközök stb.
A Weidner által kínált gépeket a vevői igényeknek megfelelően 1995-ben további termékcsaláddokkal bővítettük:
 • DEPURECO porszívócsalád–kimagasló teljesítményválasztékkal ( akár 36.000 L/perc ), non-stop üzemórára alkalmas kivitelek, központi telepített rendszerek
 • DYNAJET nagynyomású mosók 350-2800 bar-ig hidegvizes és melegvizes változatokban

Akik a mi rendszerünket választották:

Suoftec, Alpla, Grundfos, Coloplast, Zoltek Rt, Richter Gedeon, Sews Automotive (Kisbér),Eural Kft, Dr. Oetker, Austrotherm, AWF autóalkatrészgyártó Kft, IKR Vetőmagüzem, Nypro Hungary, Veszprémtej, LB Knauf, Hammerstein, Henkel Magyarország, Tetra Pack, Brau Union Sörgyárak, Alcoa (Nemesvámos), IMS Connector, Egis Gyógyszergyár, Kravtex, Somló Volán, Bramac, Euro Elzett, Friesland Hungária, Swedwood Bútor (IKEA), Herendi Porcelánmanifaktúra, Valeo, Continental Teves (14 évig), Alcoa, GM Magyarország, Opel Hungary, Rába (Sárvár), Wescast autóipari Rt, Le Belier Formaöntöde, Bodycare Kozmetika, , Renault Császár, Federal Mogul stb. Állami Közútkezelő stb
 
Kérjük, amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, hívják területi képviselőnket, aki felkeresi önöket és ötletekkel, tanácsokkal, a feladathoz igazított ajánlattal segíti munkájukat.